Aardappel groothandel

Foodtrends

Ieder jaar zien we nieuwe trends op het gebied van food. Ook dit jaar steelt de aardappel de show, maar dit keer in zijn zoete variant. Is het een trend of slechts een rage? De aardappel groothandel kan de vraag naar de zoete aardappel niet meer bijbenen. Zowel op healthy foodblogs komt deze knol terug, maar ook is de zoete aardappel friet een smaakmakende plaatsvervanger van een bakje patat. Of je nu een leverancier bent, een aardappelgroothandel of een kweker bent, de vraag naar dit knolgewas blijft niet onopgemerkt.

Alle soorten en maten

Heb jij je ooit afgevraagd waarom de aardappel verkrijgbaar is in vele varianten? Als je naar de aardappelgroothandel gaat, kun je alle soorten en maten bekijken. Ook via ons online foodplatform kun je in een oogopslag de verschillende aardappels zien. Digitaal je bestellijst shoppen, is namelijk eenvoudiger dan een bezoekje aan de groothandel. Aardappelen zijn vaak een terugkerend onderdeel van een standaard bestelling in de horeca. Via Verstrade kun je zowel maandelijks, wekelijks en zelfs dagelijks onder andere jouw aardappelen laten bezorgen!

Van de boer tot de aardappel groothandel

Een aardappel wordt niet zomaar een frietje, dit is een enorm proces. Het begint al bij de boer die onder de juiste omstandigheden zorgt voor zijn stukje land. Uiteindelijk is hij afhankelijk van de oogst. Zodra deze tegenvalt, kan hij zijn producten niet leveren aan de leverancier of groothandel. Aardappelen zijn in Nederland het hele jaar verkrijgbaar, terwijl dit eigenlijk een seizoensgebonden is. Aangezien aardappelen zelfs na een half jaar nog houdbaar zijn, kan Verstrade om deze reden altijd aardappels leveren.

Lees verder