AGF groothandel

AGF in beweging

De wereld van groente en fruit is continu in beweging. Er vinden heel wat innovaties plaats en het opdoen van waardevolle kennis is onmisbaar in deze branche. Zo zijn er natuurlijk wekelijks nieuwe ondervindingen op het gebied van AGF. Denk hierbij aan nieuwe soorten groente, fruit of aardappelen. We willen nou eenmaal het beste van het beste en met onze kennis kunnen we dát beïnvloeden. Grotere aardappelen, zoetere vruchten en groente met meer vitamines.

Waar staat AGF voor?

AGF staat voor aardappelen, groenten fruit. De herkomst van de term AGF is vrijwel onbekend. Deze term omvat meer dan alleen aardappelen, groenten en fruit. AGF wordt voornamelijk gebruikt als het gaat het handelen en transporteren van AGF. De groothandel in AGF handelt alleen in deze producten. Ook Verstrade kun je beschouwen als een AGF groothandel. Als AGF groothandel bieden wij streekproducten aan van verschillende producenten in heel Nederland. Echter is onze constructie zo ingericht dat zowel de afnemer als de producent een eerlijke prijs betaald en dát scheelt aanzienlijk in de portemonnee!

Argo en food en AGF, wat is het verschil?

Een groothandel in AGF is een opslagplaats waar aardappelen, groente en fruit wordt verhandeld. In sommige gevallen is er zelfs sprake van een specialisatie in deze categorie. De meeste groothandels verkopen naast AGF ook vlees. In dit geval spreken we ook wel van Agro en Food.

Lees verder