Agf leverancier horeca

Jouw AGF leverancier in de horeca

Bij Verstrade is onze missie: verse streekproducten leveren bij de klant, oftewel cateringbedrijven, grootkeukens, zorginstellingen en de horeca. Als AGF leverancier is Verstrade hét online platform, waarbij we door middel van een innovatieve app, de horeca op het gebied van groente en fruit verse producten leveren. Ook staan we als AGF leveranciers in de horeca bekend als dé transporteur binnen de Agro & Food sector.

Wat betekent AGF?

De term AGF is in de horeca niet weg te denken. Het is simpelweg de afkorting van aardappelen, groente en fruit. Uiteraard is dit begrip veel breder, maar deze term wordt al jarenlang gebruikt om deze branche te definiëren. Er wordt soms ook van Agro & Food gesproken, zodra de leverancier ook vlees aanbiedt. Kortom, AGF is een andere benaming voor voedsel.

Onderscheidende factor

En hoe wij ons onderscheiden van andere AGF leveranciers in de horeca? Als AGF leverancier bieden wij verse streekproducten aan van kleine producenten, die zeer onderscheidend zijn. Bovendien is een uniek product een absolute toevoeging voor een onderscheidende menukaart. Dit is één van de redenen waarom Verstrade de juiste keuze is in jouw zoektocht naar de juiste AGF leverancier voor jouw horeca onderneming en bieden wij jou een grote diversiteit aan op het gebied van versproducten.

Lees verder