Groenteleverancier horeca

Groenteleverancier voor jouw horeca bedrijf

Op de Verstrade app bundelen we diverse lokale groente specialisten, waardoor we een breed assortiment hebben. Je betaalt bij ons een eerlijke prijs in vergelijking tot andere groente leveranciers in de horeca branche. Of je nu een menu samenstelt voor een zorgstelling of in de horeca, de groenteleverancier die jou van alle gemakken voorziet is natuurlijk Verstrade. Bovendien zijn verse groente essentiële smaakmakers. Van frisse lente-groente tot verschillende peulvruchten en paddenstoelen: ontdek het aanbod!

Groenterecepten

Met verschillende groentes maak je een culinair vleesalternatief. Zowel veganistische als vegetarische recepten zijn niet meer weg te denken in de horeca. Als groenteleverancier hebben wij dan ook biologische groenten in ons assortiment opgenomen, zodat we ook duurzame keukens kunnen voorzien van dagverse groenten. Food inspiratie nodig? Op onze website vind je verrassende groenterecepten. Gezond én lekker!

Voedselrevolutie

Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om geen vlees meer te eten. Vegetariërs schieten als paddenstoelen uit de grond en daar wordt slim op ingespeeld in de horeca. De groenteleverancier merkt deze gezonde trend op en verlegt de focus op bio en duurzaamheid. Deze voedselrevolutie zien we ook terug bij Verstrade. Wij zijn een milieubewuste groenteleverancier, waar de horeca niet alleen dagverse producten kan bestellen, maar waar ook volledig de focus wordt gelegd. Bij Verstrade onderscheiden wij ons met vele voordelen van andere groente leveranciers, om jouw horeca bedrijf te voorzien van een full-service.

Lees verder