Groenten leverancier

Verstrade: de AGF specialist

Wil je jouw producten aanbieden via de Verstrade app en ben je nog op zoek naar een leverancier? Groenten, fruit, vlees of vis: een bijzonder versproduct is altijd een waardevolle toevoeging aan ons online platform. Wij begrijpen dat je jouw unieke product niet bij iedere reguliere vis, vlees, fruit of groenten leverancier wilt wegzetten. Kies daarom voor Verstrade!

Verantwoord assortiment

Wist je dat iedere boer of kweker zich moet houden aan strenge eisen op het gebied van bestrijdingsmiddelen? Ook groenten leveranciers moeten nauwlettend in de gaten houden dat hun producten op de juiste manier zijn behandeld. De groente leverancier is immers verantwoordelijk voor datgene wat hij/zij verkoopt. Daarom is een heldere en duidelijke communicatie gewenst, zowel bij de producent als de leverancier. Groenten worden bij Verstrade altijd nauwlettend gecontroleerd.

Van kiem tot gerecht

Groenten heb je in allerlei soorten en maten. De allerkleinste en fragielste variant is dan ook de kiemgroente. Taugé en tuinkers zijn de allerbekendste in deze categorie. Alhoewel je de kiemgroenten bij alle groenten leveranciers vindt, zit je vaak vast aan een minimale ordergrootte. Bij Verstrade bestel je ieder product in eenheden. Op deze manier gaan wij verspilling te lijf! Informeer vandaag nog vrijblijvend naar de mogelijkheden om over te stappen naar Verstrade als jouw groenten leverancier.

Lees verder