Ons verhaal

Rechtsreeks van de producent! Bestel eenvoudig jouw versboodschappen online.

Ontdek VersTrade!

Hoe gaat het in z’n werk

VersTrade is de nieuwe schakel tussen de producent en de horeca. Een duurzaam initiatief waarbij vraag en aanbod samenkomt via ons online foodplatform. Aangezien er geen sprake is van een tussenhandel, is VersTrade een kostenbesparende manier van inkopen.


Direct contact met de producent

Heb je een vraag over een bepaald product? Of heb je tips en trics nodig? Via VersTrade kun je direct contact opnemen met de producent. Laat je adviseren en shop je gewenste product. Heb je een speciaal verzoek? Onze producenten kijken graag met je naar de mogelijkheden.


Kies jouw aflevermoment

Benieuwd hoe het in z’n werk gaat? Zodra je een VersTrade account hebt kun je gebruik maken van het foodplatform. Je selecteert je gewenste producten, plaatst ze in de winkelmand en kiest een dag en tijd naar keuze. Vandaag besteld, morgen geleverd!


Producent tegen een eerlijke prijs!

Registreer je via VersTrade en ontdek het ambachtelijke assortiment. Maak je keuze uit 100+ producenten. Doordat er in deze constructie geen sprake is van een groothandel, betaal je een eerlijke prijs en profiteer je van dagverse producten!