Verse vis leverancier

Dagelijks vers

Heb je wekelijks of zelfs dagelijks verse vis nodig? Maar zie je door het grote aanbod aan verse vis leveranciers door het bomen het bos niet meer? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via Verstrade. Wij zijn namelijk geen gewone leverancier. Verse vis, vlees of AGF: wij hebben een compleet assortiment. Daarnaast shop je via onze app al jouw vers ingrediënten gewoon online. Dit doe je gewoon thuis of op het werk. Download de app en maak kennis met Verstrade.

Vis, schaal- en schelpdieren

We kennen inmiddels allemaal de coquille, maar er zijn nog zoveel meer soorten op het gebied van schaaldieren. Het aanbod is oneindig en iedere verse vis leverancier heeft om deze reden een compleet anders assortiment. Toch is het makkelijk om de complete voorraad te kunnen inzien. Via de Verstrade app swipe je via je telefoon door alle vis, schaal- en schelpdier categorieën. Klik op een product en je leest meteen wat de herkomst is. Ons online foodplatform onderscheid ons van andere verse vis leveranciers.

Seizoen producten

Ieder seizoen maak je andere gerechten klaar, ook als het aankomt op een mooie verse vis. Leverancier, groothandel of producent: iedereen houdt rekening met de seizoenen. De weersomstandigheden hebben niet alleen invloed op de eetbehoefte, maar ook op verse seizoen producten. Om deze reden vind je ieder seizoen andere producten bij de leverancier. Verse vis of mosselen is voornamelijk in de zomer bij onder andere strandtenten erg populair.

Lees verder