Vleesleverancier horeca

Biefstuk met jus

De biefstuk Bali is een echt begrip geworden in de horeca. Als vlees leverancier zien we de vraag naar biefstuk ieder jaar toenemen en geef men eens ongelijk! Een heerlijke biefstuk doordrenkt in een heerlijke jus van sambal is een ware traktatie. Alleen is dit gerecht wel zo gezond? De biefstuk is namelijk niet eens zozeer de boosdoener, maar die heerlijke saus is de dikmaker in dit gerecht.

Verstrade, de vleesleverancier binnen de horeca

Slachthuizen leveren vaak niet direct aan de horeca. De vlees leverancier is vaak de tussenpersoon. Als producent wil je natuurlijk graag direct aan de uitleveren, maar logistiek kun je dit niet realiseren. Je kiest voor diverse vleesleveranciers, zodat de horeca uiteindelijk aan de slag kan gaan met jouw product. Zeg vaarwel tegen dure groothandels en kies voor Verstrade! Een duurzaam alternatief in vergelijking tot andere vleesleveranciers. De horeca maakt namelijk veelvuldig gebruik van de Verstrade app!

Salade voor bij het vlees

Je hebt net je bestelling gedaan bij de vleesleverancier voor jouw horeca bedrijf, maar je bedenkt plots een heerlijke salade voor bij je vleesgerecht. Het plaatsen van bestellingen bij diverse leveranciers wordt inmiddels een heus karwei. In de horeca wil je voornamelijk bezig zijn met je gasten en je niet druk maken om de bestellijst. Bij Verstrade zijn we een AGF, kaas, vis en vleesleverancier in één!

Lees verder